Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   
   
   
   
 
A Regina Kreatív Design a weboldalak készítése során arra törekszik, hogy az átlagból kiemelkedő minőségű, harmonikus és egyedi design elemekkel kialakított megjelenéssel az oldalra csalogassa a látogatókat, majd a jól átgondolt, letisztult és professzionálisan kialakí- tott struktúra és a világosan megfogalmazott, lényegre törő tartalom segítségével ott tartsa, illetve arra sarkallja őket, hogy a későbbiekben újból visszalátogassanak.

Fontos szempontnak tarjtuk, hogy oldalainkon ne terheljük látogatóinkat felesleges design elemekkel, effektekkel, hiszen ezek pont azokról az információkról vonják el figyelmüket, amelyeket el szeretnénk juttatni hozzájuk.

A Regina Kreatív Design kiemelten fontosnak tartja, hogy ne sablonok alapján készítse tucatszámra weboldalait, hanem mindegyiknek egyedi arculatot, megjelenést adjon, amellyel a látogatók a későbbiekben azonosítani tudják majd a vállalkozást és az általuk forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat.

Az általunk készített weboldalak - ahogy az saját oldalunkon és a Regina Kreatív Design által készített többi weboldalon is látható - magas minőséget, profizmust, egyediséget és elegan- ciát tükröznek. Úgy gondoljuk, hogy csak az így elkészített oldalak válhatnak egy vállalkozás kezében stratégiai eszközzé az új ügyfelek megszerzésében, azok megtartásában és ezáltal a társaság bevételének növelésében.

» Domain név kiválasztása, regisztrálása
Segítünk a domain név kiválasztásában (webmarketing és SEO keresőoptimalizálási szempontok alapján) és elvégezzük az adminisztrációs feladatokat.

» Megfelelő tárhely kiválasztása
Megvizsgáljuk, hogy a készítendő weboldalnak milyen szerver oldali igénye van jelenleg, milyen fejlesztések várhatók a jövőben és ennek fényében segítünk kiválasztani a megfelelő tárhelyet és szolgáltatót.

» Weboldal tervezése, elkészítése
Megrendelőnk elképzelése vagy saját ötletünk alapján megtervezzük és elkészítjük a vállal-kozás már meglévő megjelenéséhez illeszkedő egyedi webes megjelenését, vagy ha cége még nem rendelkezik kialakult arculattal, az új weboldallal és grafikai szolgáltatásainkkal kidol- gozzuk és megvalósítjuk azt.

» Keresőoptimalizálás, webmarketing
Megrendelőnk elképzelése vagy saját ötletünk alapján megtervezzük és elkészítjük a vállal- kozás már meglévő megjelenéséhez illeszkedő egyedi webes megjelenését, vagy ha cége még nem rendelkezik kialakult arculattal, az új weboldallal és grafikai szolgáltatásainkkal kidol- gozzuk és megvalósítjuk azt.

» Weboldal üzemeltetése, karbantartása
A válalkozások tevékenysége, a forgalmazott termékek és szolgáltatások köre, a gazdasági és társadalmi körülmények folyamatosan változ- nak, ezekhez a változásokhoz a webes információknak is igazodniuk kell. Igény szerint elvégezzük a weboldalak tartalmának és megjelenésének aktualizálását, frissítését és az esetleges technikai problémák elhárítását.

  Munkáinkból:     Oldalak: 1 2 3 4 5  
       
    . Website
Profi4
 
     
     
     
     
     
    MEGBÍZÓ: PROFI4 BT. LIVE: WWW.PROFI4.HU KÉSZÜLT: 2004  
   

 
                   
                   
         
     
     
     
     
     
           
       
                   
                   
         
     
     
     
     
     
           
       
                   
                   
         
     
     
     
     
     
           
       
                   
                   
         
     
     
     
     
     
  Állandó partnereink:          
       
                   
          Oldalak: 1 2 3 4 5  
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
       
       
       
       
       
  © 2010-2012 Regina Kreatív Design   MagunkróllWeb DesignlGraphic DesignlHome DesignlLetöltéseklKapcsolatlFőoldal  
  reginakreatívdesigngrafikaegyediweboldalsablontechnikaiarculattervezésreklámanyagokhome
logóknévjegykártyákbannernyomtatottfestetttervezésweblapvállalatiminőségimegjelenéskeresőkézzel